Grand Hotel Huis ter Duin

Al vele jaren een hechte samenwerking

Grand Hotel Huis ter Duin en Heuvelman zijn al meer dan tien jaar partners van elkaar. Heuvelman is verantwoordelijk voor de vijfsterren audiovisuele dienstverlening in het vijfsterrenhotel. Vijf sterren zijn de bindende factor...

Het hotel is gelegen op de hoogste duin van Noordwijk. Gastvrijheid, perfectie en superieure service maken dit hotel tot een unieke locatie met ongekende internationale allure. Waar zelfs President Obama langs is geweest.
Naast ultiem overnachten is het mogelijk om in het hotel evenementen te organiseren in een van de prachtige multifunctionele zalen.
De talloze mogelijkheden maken meetings onvergetelijk en uniek. Voor congressen, evenementen en partijen biedt Grand Hotel Huis ter Duin een op maat gemaakt arrangement, in een van de 19 stijlvolle multifunctionele zalen – allen met daglicht – met een maximum capaciteit van 2.500 personen.

Fixed solutions binnen het hotel

Om zakelijke gasten van Grand Hotel Huis ter Duin van de beste service te garanderen is het hotel door Heuvelman voorzien van diverse audiovisuele installaties. Een digital signage installatie helpt bezoekers om gemakkelijk de routes binnen het hotel te vinden. Hiervoor zijn dertien LED-beeldschermen geïnstalleerd met een op-maat-gemaakt informatie systeem. In de openbare ruimtes werden nog eens vijftien beeldschermen geplaatst waarop niet alleen de bewegwijzering zichtbaar is maar ook diverse andere informatie zoals dagprogramma’s, corporate video’s en bedrijfslogo’s. De schermen zijn volledig in de stijl van de inrichting van Grand Hotel Huis ter Duin geïntegreerd.

Om de veiligheid van de gasten en de werknemers van het hotel te kunnen verzekeren heeft Heuvelman een ontruimingsinstallatie geïnstalleerd. In geval van nood worden bezoekers ruim op tijd gealarmeerd, waardoor zij op een rustige wijze het pand kunnen verlaten. Omdat het hotel bezocht wordt door vele internationale gasten is het van groot belang dat de noodmelding in verschillende talen wordt omgeroepen. Naast de ontruimingsfunctie heeft het systeem ook de mogelijkheid om over dezelfde luidsprekers achtergrondmuziek af te spelen. Zo is het systeem multifunctioneel in te zetten.

Het ontruimingssysteem is in samenwerking NSC Beveiligingstechniek uitgevoerd.

Ondersteuning tijdens evenementen

Door de jaren heen heeft Heuvelman ontelbaar veel evenementen in Grand Hotel Huis ter Duin audiovisueel ondersteund. Zo zijn er audiovisuele installaties geleverd voor evenementen als CFO Day, General meetings van de European Hotel Managers Association, DHL Global Technology Conference en diverse gala evenementen.

Service op het hoogste niveau

De bindende factor tussen de bedrijven is de vijfsterren dienstverlening van beide. Om service op het hoogste niveau te kunnen garanderen heeft Heuvelman reeds jaren een audiovisueel coördinator gedetacheerd in Grand Hotel Huis ter Duin. Deze coördinator dient enerzijds als verlengstuk van de sales afdeling van het hotel, anderzijds biedt de coördinator ondersteuning bij de technische operatie. Heuvelman is trots dat het zich preferred partner van dit prestigieuze hotel te mogen noemen.

"Onze vijfsterren dienstverlening werkt als bindende factor tussen beide partijen."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten