Grand Hotel Huis ter Duin

Al vele jaren een hechte samenwerking

Het Grand Hotel Huis ter Duin en Heuvelman hebben reeds meer dan tien jaar een nauw partnership. Heuvelman is verantwoordelijk voor de audiovisuele dienstverlening binnen het vijfsterrenhotel. Binnen de samenwerking draagt Heuvelman zorg voor de techniek tijdens de diverse evenementen die plaatsvinden in het hotel. Naast deze event services draagt Heuvelman ook zorg voor de fixed solutions in het hotel. Onze vijfsterren dienstverlening werkt als bindende factor tussen beide partijen.

Fixed solutions binnen het hotel

Om de zakelijke gasten van Grand Hotel Huis ter Duin van de beste service te kunnen voorzien heeft Heuvelman het hotel van diverse vaste, audiovisuele installaties voorzien. Om gasten makkelijk te kunnen routen binnen het hotel is er een digital signage installatie verzorgd. Gedurende dit project zijn er dertien hoogstaande LED-schermen geïnstalleerd en is een op-maat-gemaakt beheersysteem geïmplementeerd. In de openbare ruimtes werden tevens vijftien flatscreens geplaatst, waarop niet alleen de bewegwijzering zichtbaar is maar ook het programma, corporate video’s en bedrijfslogo’s. De schermen zijn met behoud van de inrichting van het Grand Hotel Huis ter Duin geplaatst.

Om de veiligheid van de werknemers en de gasten van het hotel te kunnen verzekeren heeft Heuvelman een ontruimingsinstallatie geïnstalleerd binnen het hotel. In geval van nood worden bezoekers ruim op tijd gealarmeerd, waardoor zij op een rustige wijze het pand kunnen verlaten. Omdat het hotel onderdak biedt aan gasten met diverse afkomsten is het van groot belang dat de noodmelding in verschillende talen wordt omgeroepen. Voor Heuvelman is dit geen probleem. Naast de ontruimingsfunctie heeft het systeem ook de mogelijkheid om over dezelfde boxen achtergrondmuziek af te spelen. Op die manier kan het systeem breed ingezet worden.

Ondersteuning tijdens evenementen

Door de jaren heen heeft Heuvelman het hotel honderden keren ondersteund tijdens evenementen. Zo heeft Heuvelman audiovisuele installaties geleverd voor evenementen zoals CFO Day, de general meetings van de European Hotel Managers Association en de DHL Global Technology Conference.

Service op het hoogste niveau

Bindende factor tussen de bedrijven is de vijfsterren dienstverlening die beide partijen hanteren. Om de service van het hotel op het hoogste niveau te kunnen garanderen hebben wij reeds vele jaren een audiovisueel coördinator gedetacheerd zitten in Grand Hotel Huis ter Duin. Deze coördinator dient enerzijds als verlengstuk van de sales afdeling van het hotel, en anderzijds kunnen mogelijke technische complicaties tijdig worden verholpen of worden voorkomen. Wij zijn trots onszelf preferred partner van dit prestigieuze hotel te mogen noemen.

"Onze vijfsterren dienstverlening werkt als bindende factor tussen beide partijen."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten