Hospitality

Vijf-sterren dienstverlening voor uw gasten

Heuvelman is een bekende dienstverlener binnen de (internationale) hotellerie. Wij bieden enerzijds audiovisuele ondersteuning voor evenementen, congressen en bijeenkomsten en anderzijds voorzien we hotels van vaste oplossingen op audiovisueel gebied. Hierbij denken we graag mee vanuit de behoefte die u heeft om uw ambities te realiseren.

Event Services in uw hotel

Heuvelman is expert op het gebied van het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen die worden georganiseerd in uw hotel. Ook weet onze organisatie als geen ander content te creëren en audiovisuele concepten te ontwikkelen die de bijeenkomsten van uw opdrachtgevers naar een hoger niveau tillen.

Creëer een gastvrije omgeving

Naast tijdelijke, audiovisuele totaaloplossingen kan Heuvelman u ook adviseren over uw vaste installatie. Zo bent u te allen tijde verzekerd van goede, audiovisuele faciliteiten. Denk hierbij aan techniek voor uw vergaderzalen, balzalen en de bewegwijzering in uw hotel. Via deze vaste installatie kunt u uw gasten real-time op de hoogte brengen. Het ontwikkelen van innovatieve audiovisuele concepten, specifiek voor uw hotel of voor het overtuigen van uw opdrachtgevers, maken een vast onderdeel uit van onze dienstverlening.

Moderne hospitality communicatie

Smart hospitality televisies dragen bij aan een gastvrije beleving en ontvangst. Met de komst van speciale televisies voor deze branche gaat er een nieuwe wereld open voor u en uw gasten. De nieuwe generatie smart hospitality televisies zijn volledig verbonden met het internet en voorzien van een informatie- en entertainmentplatform waarop gasten zich uitgebreid kunnen informeren. De televisies zijn specifiek ontwikkeld voor locaties waar gasten ontvangen worden. Hiermee wordt er ingespeeld op de toenemende wensen op het gebied van beeldkwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, interactiviteit en entertainment.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten