Hogeschool Utrecht

Nieuwbouwpand op de Uithof

Op de Uithof in Utrecht werd sinds enige tijd gewerkt aan een compleet nieuw pand voor de Hogeschool Utrecht. Om de studenten zo optimaal mogelijk te kunnen faciliteren, was het belangrijk dat dit nieuwe pand aan de hoogste eisen voldoet. Het pand werd volledig ingericht met mooi interieur, er werd plaatsgemaakt voor bijzondere klaslokalen zoals een radiostudio en camerastudio en het pand moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen.

Start van het nieuwe schooljaar

In september 2018 werd het nieuwe pand in gebruik genomen. De kersverse en uitgeruste studenten betraden het gebouw en zullen hier de aankomende jaren voorzien worden van goede educatie. Het pand is zo ingericht en voorzien van faciliteiten dat de studenten tijdens hun studententijd niets tekort komen.

Het onderwijsgebouw is bedoeld voor studenten die een opleiding volgen binnen de thema’s communicatie & media, economie & management of ICT. Het pand is makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer en uiteraard is er genoeg plek gecreëerd voor honderden fietsen.

Audiovisuele invulling van de ruimtes

Elke ruimte moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen. In samenwerking met diverse partijen heeft Heuvelman alle audiovisuele invulling mogen voorzien.

Heuvelman heeft schermen in de lokalen opgehangen. Om de schermen heen zijn platen gebouwd zodat de bedradingen niet beschadigd raken. Verder zijn er whiteboards geleverd, zijn er grote projectieschermen opgehangen in de collegezalen en heeft Heuvelman de schermen, trussen en belichting in de opnamestudio mogen voorzien.

Heuvelman heeft samengewerkt met twee onderaannemers: Triple Audio en D&MS.

"Elke ruimte moest voorzien worden van de meest innovatieve audiovisuele middelen."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten