Hilton Den Haag

Nieuw ontruimingssysteem

Hilton The Hague ligt in het oude stadscentrum, dichtbij de ambassadewijk, op een steenworp afstand van het Nederlandse parlement en op slechts 15 minuten van het strand. Het hotel is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Nederlandse Post en beschikt over ruime kamers en suites. Er is een 24-uurs fitnesscentrum, executive lounge en er zijn veelzijdige vergaderruimtes.

Ontruimingsinstallatie

Om de veiligheid voorop te houden was het Hilton hotel in Den Haag toe aan een nieuw ontruimingssysteem. Het oude ontruimingssysteem van Bose Fevac is vervangen door een splinternieuw LDA NEO systeem.

Dit systeem bestaat uit verschillende onderdelen met onder andere: een LDA NEO 8066 systeem controller, zes LDA NEO 8250E extention versterkers en 50 verschillende speaker groepen met in totaal 737 speakers door het hele gebouw.

Het systeem uitgelicht

Wat zijn de voordelen van dit systeem? De LDA NEO is een compacte, alles-in-één, kosteneffectieve unit. Het systeem is gecertificeerd en heeft hoogwaardige en duurzame componenten.
De plug-and-play-filosofie reduceert tijd en kosten omdat het de installatie, onderhoud en bediening van het systeem heel eenvoudig maakt.
Met dit ontruimingssysteem is voor het hele hotel een klasse A ontruimingssysteem verzorgd.

Het voordeel van een ontruimingssysteem is dat er meerdere bronnen aan de speakers kan worden gekoppeld. Zo kan er bijvoorbeeld bij dit ontruimingssysteem ook de achtergrond muziek worden verspreid in de lobby, restaurants en vergaderzalen.

Meer weten over een ontruimingsinstallatie? Kijk dan hier

In samenwerking met: NSC Beveiligingstechniek.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten