088 02 74 900
Inspiratieboek downloaden

Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Oplossingen op maat gemaakt voor iedere vergaderruimte

Vergaderzalen worden niet meer alleen gebruikt voor fysieke bijeenkomsten maar zij zijn een onderdeel geworden van het nieuwe vergaderen: Een aantal deelnemers is fysiek in de vergaderruimte aanwezig en de rest van de deelnemers heeft op afstand connectie met (de aanwezigen in) de vergaderruimte.

Heuvelman heeft met de kwalitatieve communicatieproducten van Logitech, gecombineerd met Samsung beeldschermen, meerdere oplossingen om moderne vergaderruimtes te transformeren in productieve omgevingen.

Hierbij bieden wij de volgende oplossingen:

  • Oplossing klein: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 6 deelnemers
  • Oplossing middel: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 14 deelnemers
  • Oplossing groot: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 20 deelnemers

Video Conference Oplossingen

Samsung Display en Logitech vormen een krachtig samenspel in beeld, geluid en functionaliteit. Door het bundelen van Samsung displays en Logitech communicatie-apparatuur worden de keuzemogelijkheden overzichtelijk en transparant. Hierdoor ontstaan er productieve werksituaties zonder installatiestress.

Voor iedere vergaderruimte werd een ideale oplossing gecreëerd, waardoor de keuze net zo makkelijk wordt als de installatie.

Het nieuwe vergaderen - Heuvelman
Eenvoudig vergaderen

Oplossing klein: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 6 deelnemers

De digitale vergaderruimte verenigt de krachtige weergavetechnologie van Samsung en de video conferencing oplossingen van Logitech om toegankelijkere vergaderingen en intelligentere samenwerking mogelijk te maken.

De vergaderruimte bestaat uit een Samsung 55 inch LFD monitor aan de wand. De Logitech Rally Bar Mini is een alles-in-één videoconference unit met een uitzonderlijke 4K UHD-beeldkwaliteit en beschikt over geïntegreerde WiFi en Bluetooth. Samen met de Logitech Tap bedieningsunit is het volledige systeem eenvoudig te bedienen en installeren hierdoor kunt u op ieder moment en iedere locatie een conference call beginnen.

Het nieuwe vergaderen - Heuvelman
Slimmere samenwerking

Oplossing middel: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 14 deelnemers

Deze ruimte wordt uitgerust met een grotere Samsung 65 inch LFD monitor. De Logitech Rally Bar is een krachtige alles-in-één videoconference unit met uitzonderlijke 4K UHD-beeldkwaliteit en een geweldige geluidskwaliteit. Alles wat in de Rally Bar Mini zit, heeft de Rally Bar ook maar dan nog beter. Samen met de Logitech Tap bedieningsunit is het volledige systeem eenvoudig te bedienen. Op die manier wordt er een vergaderruimte gecreëerd waarbij beeld en geluid perfect samenkomen.

De oplossingen van Samsung en Logitech bieden haarscherpe video, uitstekende kleuren en een uitzonderlijke optische nauwkeurigheid bij resoluties tot 4K. Met de RightSound™-technologie heeft u geen last meer van ruis of andere stemmen, want de beamforming microfoon capteert spraak en nivelleert automatisch luidere en zachtere stemmen en onderdrukt ruis.

Het nieuwe vergaderen - Heuvelman
Connectiviteit zonder grenzen

Oplossing groot: Audiovisuele apparatuur voor een vergaderzaal tot 20 deelnemers

De grootste vergaderruimte wordt uitgerust met een Samsung 75 inch LFD monitor. De enorm krachtige, alles-in-één Logitech Rally Plus is een eersteklas Ultra HD met stereo video, videoconference unit. De RightSense™ technologie zoekt automatisch naar de juiste personen in de ruimte en heeft studiokwaliteit geluid. Dit systeem is door middel van 5 extra Mic Pods (microfoons) uitbreidbaar tot 45 deelnemers in één ruimte. Logitech heeft de perfecte video conferencing oplossing voor elke ruimte, van de kleine 'huddle' vergaderruimte tot de boardroom.

De oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik, goed te onderhouden voor IT en beschikken over een geweldig kabel management. Logitech tap biedt u de kans om met agenda-integratie met één aanraking deel te nemen aan vergaderingen en meteen de inhoud te delen.

Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Wees verzekerd van goede audiovisuele faciliteiten voor uw vergaderingen en presentaties. Uw vergaderzaal, boardroom en meeting zalen zullen met de input van Heuvelman de meest moderne faciliteiten bezitten. Heuvelman denkt graag met u mee.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten