Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Oplossingen op maat gemaakt voor iedere vergaderruimte

Vergaderzalen met toegepaste functionaliteiten voor de moderne bedrijfsomgeving zijn met onze oplossingen eenvoudig te realiseren.
Met de kwaliteit van Logitech, gecombineerd met Samsungs SMART Signage-technologie, kunnen wij moderne vergaderruimtes transformeren in productieve omgevingen.

Hierbij bieden wij de volgende oplossingen:

  • Oplossing 1: Eenvoudig vergaderen
  • Oplossing 2: Slimmere samenwerking
  • Oplossing 3: Connectiviteit zonder grenzen

Video Conference Oplossingen

Samsung Display en Logitech vormen een krachtig samenspel in beeld, geluid en functionaliteit. Door het bundelen van Samsung displays en Logitech communicatie-apparatuur worden de keuzemogelijkheden overzichtelijk en transparant. Hierdoor ontstaan er productieve werksituaties zonder installatiestress.

Voor iedere vergaderruimte werd een ideale oplossing gecreëerd, waardoor de keuze net zo makkelijk wordt als de installatie.

Eenvoudig vergaderen

Oplossing 1: Eenvoudig vergaderen

De digitale vergaderruimte verenigt de krachtige weergavetechnologie van Samsung en de video conferencing oplossingen van Logitech om toegankelijkere vergaderingen en intelligentere samenwerking mogelijk te maken. Doordat het systeem eenvoudig te installeren is kunt u op ieder moment en iedere locatie een conference call beginnen.

Slimmere samenwerking

Oplossing 2: Slimmere samenwerking

De Samsung Full HD schermen en onze keuzes voor Logitech video conferencing apparatuur zorgen voor een krachtige beeldcombinatie. Op die manier wordt er een vergaderruimte gecreëerd waarbij beeld en geluid perfect samenkomen.

De oplossingen van Samsung en Logitech bieden haarscherpe video, uitstekende kleuren en een uitzonderlijke optische nauwkeurigheid bij resoluties tot 4K. Met de RightSound™-technologie heeft u geen last meer van ruis of andere stemmen, want de beamforming microfoon capteert spraak en nivelleert automatisch luidere en zachtere stemmen en onderdrukt ruis.

Connectiviteit zonder grenzen

Oplossing 3: Connectiviteit zonder grenzen

Logitech heeft de perfecte video conferencing oplossing voor elke ruimte, van de kleine 'huddle' vergaderruimte tot de boardroom.

De oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik, goed te onderhouden voor IT en beschikken over een geweldig kabel management. Logitech tap biedt u de kans om met agenda-integratie met één aanraking deel te nemen aan vergaderingen en meteen de inhoud te delen.

Klaar voor het nieuwe vergaderen?

Wees verzekerd van goede audiovisuele faciliteiten voor uw vergaderingen en presentaties. Uw vergaderzaal, boardroom en meeting zalen zullen met de input van Heuvelman de meest moderne faciliteiten bezitten. Heuvelman denkt graag met u mee.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten