Gemeente Gooise Meren

Metamorfose raadzaal Gooise Meren

Recentelijk werd de opening van het nieuwe gemeentehuis van Gooise Meren gevierd. Heuvelman richtte, als onderdeel van de totale metamorfose, de raadzaal in met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid.

Modernste raadzaal van de regio

De verbouwing van de raadzaal heeft een frisse en moderne uitstraling opgeleverd. Zo werd deze ruimte voorzien van nieuw meubilair en innovatieve technieken (zoals de Cmeets software) om de raadsvergaderingen en Politieke Avonden ook live uit te kunnen zenden via het internet. Het publiek kan nu op ieder moment en vanaf ieder device een raadsvergadering volgen. De gebeurtenissen in de raadzaal zijn vanaf de publieke tribune (met 30 zitplaatsen) ook te volgen op het grote scherm in de zaal. De raadzaal is tevens voorzien van een extra vaste camera en nieuw meubilair voor de burgemeester en griffier.

Cmeets; dé software-oplossing

De moderne raadzaal van Gooise Meren maakt gebruik van de Cmeets software-oplossing. Cmeets is een volledig geautomatiseerde en gemakkelijk te gebruiken digitale all-in-one conferentieoplossing. Hiermee kunnen vergaderingen opgenomen, gestreamd, voorbereid en beheerd worden. Tevens registreert het systeem ook de deelnemers.

Met deze oplossing bedient u de camera (‘s) en microfoons. Automatisch wordt de naam weergeven en vormt er zich een lijst met sprekers en wachtrijen. Het wisselen van stoel van een deelnemer is dankzij de functie van slepen erg eenvoudig. Er zijn geen kabels en verschillende systemen nodig. Met de gebruiksvriendelijke interface kan de gemeente Gooise Meren haar vergadering op een pc, laptop of zelfs tablet beheren.

"Heuvelman richtte, als onderdeel van de totale metamorfose, de raadzaal in met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid."

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten