Gemeente Eindhoven

Herinrichting van de AV-voorzieningen

Recentelijk zijn de AV-voorzieningen bij Gemeente Eindhoven heringericht en vernieuwd. Het ging hierbij om totaal 5 ruimtes waaronder de raadzaal, de commissiekamer en de burgerhal. Heuvelman heeft deze AV-voorzieningen aangedragen en geplaatst.

Innovatieve oplossingen

De verschillende ruimtes zijn opnieuw ingericht met nieuwe beeldschermen en maar liefs drie videowalls, opgebouwd uit 16 55 inch schermen. Deze zijn voorzien van de nieuwste technieken en reageren feilloos en snel op de interactie van de gebruiker.

Ook is er een draadloos presentatiesysteem aangelegd, waarmee gebruikers op een gemakkelijke wijze presentaties kunnen weergeven op het scherm. Hiermee kan eventueel het geluid wat hoort bij deze presentatie worden afgespeeld via het geluidsysteem.

Luid en duidelijk vergaderen

In de raadzaal en de commissiekamer levert Heuvelman een volledig geautomatiseerd vergadersysteem waarvan de bediening eenvoudig, overzichtelijk en intuïtief is. Er is gebruik gemaakt van één besturingssysteem en één vergadermanagementsysteem. Met dit systeem is het erg eenvoudig om met grote groepen te vergaderen met als voordeel dat alle aanwezigen afwisselend kunnen spreken.

Voor de Gemeente Eindhoven is het nieuwe Televic Confidea FLEX systeem aangelegd. Dit is een draad gebonden conferentie unit met een touchscreen. Het apparaat is eenvoudig te installeren en configureren. Deelnemers van een vergadering krijgen alle informatie aangeboden via het full-color touchscreen terwijl de voorzitter de vergadering kan leiden. Dit nieuwe systeem wordt, tot op heden, nog maar bij twee gemeentes gebruikt.

Het systeem maakt gebruik van software licenties om op eenvoudige wijze grote conferentiesystemen samen te stellen. Dit biedt extra gebruiksgemak voor de deelnemers.

Audiosysteem

Samen met Gemeente Eindhoven heeft Heuvelman gekozen voor een geavanceerd geluidsweergave systeem. Hiermee bereiken ze een uitstekende spraakverstaanbaarheid in de verschillende ruimtes. Om verzekerd te zijn van een uitstekende geluidskwaliteit, zelfs in de meest uitdagende akoestische omstandigheden, zijn er verschillende audiosystemen aangelegd. Eén van deze audiosystemen is de Fohhn Scale. Dit zijn luidsprekers die in een custom lengte te bestellen zijn. Ook hebben ze een elegante behuizing die naar iedere wens aangepast kan worden. Dit maakt dat ze een aanwinst zijn voor ieder interieur. De luidsprekers zijn geoptimaliseerd voor gebruik in conferentie-en vergaderruimtes. Hierdoor hebben ze optimale spraakduidelijkheid en klankkwaliteit.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman onderscheidt zich door innovatieve oplossingen. Met name voor gemeentes bieden wij professionele audio- en video-oplossingen voor een groeiend aantal toepassingen. De innovatieve oplossingen die we aanbieden zorgen ervoor dat er een alles-in-één oplossing is voor al uw audio- en video-opname toepassingen. Uiteraard afgestemd op uw behoefte en rekening houdend met toekomstige ontwikkelingen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten