Flex-werkplekbeheer

Biedt controle bij een optimale bezetting

Het Nieuwe Werken is een visie die al langer bestaat maar door COVID-19 actueler is dan ooit. Door de maatregelen is thuiswerken de nieuwe norm en is plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken noodzakelijk. Dit betekent voor veel organisaties een snelle en onverwachte invoering van flexwerken.
Maar wat gaat er gebeuren als thuiswerkers weer terug naar kantoor gaan. Hoe gaan we om met flexplekken en vergaderruimtes.

Uw kantoor voorbereid met de juiste oplossing

In de 1,5 meter samenleving kan vermoedelijk de helft of zelfs meer van de werkplekken niet worden gebruikt. De capaciteit van werkruimte is dus beperkt waardoor flexibiliteit en efficiëntie cruciaal zijn.

Om uw kantoor te laten voldoen aan de anderhalve meter economie biedt Heuvelman in samenwerking met Dutchview; FlexWhere, een applicatieoplossing die ervoor zorgt dat medewerkers snel en eenvoudig kunnen zien welke werkplekken en vergaderzalen er beschikbaar zijn. Met een druk op de knop reserveert u een werkplek terwijl het systeem rekening houdt met de 1,5 meter afstand.

Alles in één oogopslag

Met de werkplekapplicatie van FlexWhere is in één oogopslag duidelijk welke gebouwen en verdiepingen veel of juist weinig vrije werkplekken hebben en is het mogelijk werkplekken van te voren te reserveren.

Zodra de reservering start kleurt de werkplek van groen (beschikbaar) naar geel (gereserveerd). Als de werknemer plaats neemt krijgt de werkplek de kleur rood (bezet). Verschijnt de werknemer niet? Een half uur na de ingestelde tijd kleurt de werkplek weer groen.

Om de anderhalve meter te borgen is het mogelijk werkplekken virtueel te blokkeren. Organisaties geven zelf aan welke bureaus geblokkeerd worden en welke niet. De medewerker ziet dan in de applicatie dat een werkplek niet mag worden gebruiken.

De FlexWhere applicatie is te gebruiken op laptops en desktops maar is ook beschikbaar als app voor tablets en smartphones van Apple en Android.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten