De zakelijke eventbranche

Complete organisatie van uw evenement

De zakelijke eventbranche is een snelgroeiende en veelzijdige industrie die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om events nog spectaculairder en onvergetelijker te maken. Heuvelman Sound & Vision kan hierin een belangrijke rol spelen door het creëren van een indrukwekkende audiovisuele ervaring.

Met innovatieve technologieën en jarenlange ervaring in beeld, geluid, licht en speciale effecten, kan Heuvelman de juiste sfeer en beleving creëren voor een event. Of het nu gaat om een conferentie, presentatie, productlancering of een andere gelegenheid, Heuvelman zal het event een professionele en opvallende uitstraling geven.

Heuvelman denkt mee bij het voorbereiden en uitvoeren van de productie van het event. Dit bespaart de opdrachtgever tijd en zorgen en zorgt ervoor dat het event zonder technische problemen verloopt.

De vertrouwde partner van
Heuvelman -

Voor wie

De audiovisuele oplossingen van Heuvelman worden op uiteenlopende events ingezet. Hieronder een aantal relaties voor wie we events (hebben) mogen ondersteunen met onze apparatuur en dienstverlening:

 • Heineken
 • Keukenhof
 • Triodos Bank
 • KPN/Digital Dutch
 • VNG
 • Feyenoord
 • VVD
 • Agrivision
 • APEX 2023
 • Technische Universiteit Eindhoven
 • KNLTB
Heuvelman -

Type zakelijke events

Er zijn verschillende soorten zakelijke events. Met elk soort event heeft Heuvelman zeer veel ervaring. Afhankelijk van het soort event kiest Heuvelman Sound & Vision voor de beste audiovisuele oplossing:

 • Conferenties: Bijeenkomsten waar deelnemers leren van experts en elkaar ontmoeten.
 • Trade shows: Beurzen waar bedrijven producten en diensten laten zien.
 • Symposia: Bijeenkomsten waar professionals elkaar ontmoeten en discussiëren.
 • Workshops en seminars: Bijeenkomsten waar deelnemers leren over specifieke onderwerpen en vaardigheden verbeteren.
 • Netwerkbijeenkomsten: Events waar professionals elkaar ontmoeten en zakelijke connecties opbouwen.
 • Productlanceringen: Bijeenkomsten waar bedrijven nieuwe producten presenteren.
 • Jaarvergaderingen (AVA): Bijeenkomsten waar beleggers en bedrijfsleiders elkaar kunnen ontmoeten om financiële informatie en updates te bespreken.

De mogelijkheden

Wanneer het niet mogelijk of wenselijk is om een live event te organiseren dan zijn er meerdere manieren om een event toch plaats te laten vinden. Heuvelman heeft ervaring met alle onderstaande vormen van digitale events:

(Live) streamen

De juiste audiovisuele invulling van een event hangt af van het soort event. Zijn er bijvoorbeeld voornamelijk presentaties tijdens het evenement, dan levert Heuvelman apparatuur om deze presentaties te ondersteunen met beeld en geluid.

Denk hierbij aan draadloze microfoons; geluidversterking in de zaal en een groot videobeeld om content te tonen en om de presentatie visuele kracht bij te zetten. Heuvelman kan er ook voor zorgen dat een event wordt opgenomen of live wordt uitgezonden.

Het (live) streamen van beeld en geluid behoort tot onze vakgebieden.

Hybride event

Hybride events zijn een combinatie van een fysiek event met aanwezigen aangevuld met een online event. Door het coronavirus zijn Hybride evenementen niet meer weg te denken uit de eventbranche.

Met een hybride event veranderen we passieve toeschouwers in actieve deelnemers. Dit doen wij door deelnemers een gebruiksvriendelijk platform te bieden. Er is daarbij volop ruimte voor netwerken en interactie, net zoals bij een fysiek event.

Audiovisueel evenement

Virtueel event

Wilt u een oplossing waarbij het publiek samenkomt in een digitale omgeving en waarbij de presentatoren en sprekers online aanwezig zijn? Dan wordt het een virtueel evenement.

Bij de organisatie van een virtueel, online event komt veel kijken. Daarom helpen wij niet alleen met de audiovisuele middelen en overige technische ondersteuning maar ook bijvoorbeeld met een sprekerstraining. Een ervaren projectmanager is vanaf de aanloop naar het event tot en met de uitvoering, beschikbaar met zijn team met technici om het online event te doen slagen.

Daarnaast zorgt Heuvelman tijdens het event voor een uitgebreide online helpdesk voor ondersteuning van de deelnemers.

Complete oplossing

Een event wat niet goed is voorbereid en die niet ondersteund wordt door de juiste beeld- en geluidsapparatuur, kan enorm afbreuk doen aan de doelstelling van de opdrachtgever. Om de doelstelling te realiseren zorgt Heuvelman ervoor dat de audiovisuele apparatuur altijd goed werkt en wordt bediend.

Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw boodschap. Met de audiovisuele oplossingen van Heuvelman worden uw events gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Heuvelman - Audiovisueel evenement

Waarom Heuvelman

Of het nu gaat om de organisatie van een klein evenement of een compleet congres, samen met Heuvelman creëert u een inspirerende en memorabele audiovisuele beleving.

Wij verzorgen niet alleen de audiovisuele techniek, maar begeleiden, adviseren en verzorgen ook tribune- en podiumopbouw, de inrichting van stands, stroomvoorziening, vloerbekleding, toiletten en meubilair.

Wanneer u de keuze heeft gemaakt zorgt Heuvelman voor de levering en installatie van alle apparatuur en levert deze gebruiksklaar op zodat het event kan plaatsvinden.

Foundations

Heuvelman Sound & Vision ziet Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als essentieel onderdeel van haar bedrijfsvoering. Het is onze ambitie om het verschil te maken in de wereld van vandaag, voor de wereld van morgen.

We nemen graag proactief onze verantwoording naar onze maatschappij en ons milieu.
Als onderdeel van ons MVO beleid ondersteunen we al lange tijd diverse foundations door ze optimaal te adviseren en te faciliteren met innovatieve en nieuwe audiovisuele middelen om hun maatschappelijke boodschap zo helder mogelijk over te brengen en hun doelstellingen te behalen.
Dit kan op vele manieren waarbij het ondersteunen van de foundationgala’s het meest tot de verbeelding spreken.

We ondersteunen organisaties die goed passen bij onze bedrijfsfilosofie. Heuvelman heeft in dit kader een samenwerking met Richard Krajicek Foundation, Dirk Kuyt Foundation, Support Casper, Cure For Cancer, Lions boks gala en Enactus. Heuvelman adviseert foundations graag bij het vinden van het juiste concept voor om doelstellingen te behalen.

De vertrouwde partner van

Veelgestelde vragen

Heeft Heuvelman eigen verhuur apparatuur?

Heuvelman heeft een grote eigen voorraad met verhuurapparatuur. De doelstelling van de opdrachtgever bepaalt welke audiovisuele apparatuur er wordt ingezet. Zo kan elke ruimte worden omgetoverd naar een prachtige en volledig ingerichte evenementenlocatie. Met onze complete event services zetten wij zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, een sfeervolle, complete congres- en/of beurs locatie neer. Ervaren en deskundig personeel van Heuvelman zal u bijstaan, van advies, tot productie, tot de nazorg. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt.

Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar zijn ingespeeld. Wij zijn bekend met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak bij de meeste eventlocaties. Zo kunnen onvoorziene omstandigheden worden voorkomen waardoor u gegarandeerd bent van een goed advies wat leidt tot een besparing van tijd en kosten.

Waar moet ik rekening mee houden bij geluids- en beeldapparatuur?

1. Omvang van het event: Hoeveel deelnemers worden verwacht en hoe groot is de ruimte waar het event plaatsvindt?

2. Doel van het event: Is het een conferentie, trade show, symposium, presentatie?

3. Programma: Welk soort presentaties, sprekers of muziek?

4. Locatie: Is er een geluids- en beeldsysteem aanwezig of moet dat geregeld worden?

5. Budget: Hoeveel mag worden uitgegeven aan audiovisuele apparatuur en services?

Hoe kan mijn audiovisuele partner helpen bij een event?

1. Bespreek wat de verwachting is van de samenwerking en hoe de audiovisuele middelen bijdragen aan het succes van het event.

2. Zorg dat alle relevante informatie, zoals het programma, de locatie en technische vereisten, tijdig met Heuvelman gedeeld wordt.

3. Bedenk met elkaar hoe de audiovisuele middelen het beste kunnen worden ingezet om het event te verbeteren.

4. Maak gebruik van de juiste technologie. ‘Het doel heiligt de middelen’. De audiovisuele techniek ondersteunt het event en wordt gebruikt om interactie met de deelnemers te verbeteren.

5. Zorg voor duidelijke regels en procedures voor het gebruik van audiovisuele middelen, zodat er geen verwarring of fouten ontstaan.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten