088 02 74 900

Maak vergaderen kraakhelder

Discussiesystemen

Vergaderen kan lastig zijn als je met een volle zaal te maken hebt. Iedereen wil graag zijn woordje doen en het is niet handig als dat allemaal door elkaar heen wordt gedaan. U kunt hiervoor aan een discussiesysteem denken. Door middel van een discussiesysteem wordt de spraakverstaanbaarheid van de deelnemers verbeterd zonder dat zij daarvoor hun stem hoeven te verheffen.

Een discussie- of conferentiesysteem is een geluidsysteem waarbij elke deelnemer aan een vergadering beschikt over een eigen microfoonpost (vaak met ingebouwde luidspreker om de spraakverstaanbaarheid te verhogen). Het systeem bestaat uit een voorzittersmicrofoon en deelnemersposten. Tijdens een vergadering kan de voorzitter de gesprekken aansturen. Hij kan onder andere de microfoons van de deelnemers bedienen en aangeven wie wanneer kan spreken. Hierdoor blijft er orde in een debat of een vergadering en is iedereen goed verstaanbaar. Zo kan iedereen zich concentreren op de inhoud van de discussie, hierdoor verhoogd de betrokkenheid en effectiviteit van uw vergadering.

Welk discussiesysteem?

Er zijn verschillende soorten discussiesystemen aan, van een systeem geschikt voor kleine tot de grotere ruimtes. Er zijn instapmodellen voor laagdrempelige vergaderingen tot uitgebreide modellen met vertaalunits die ervoor zorgen dat een deelnemer de vergadering in zijn of haar eigen taal kan volgen. Discussiesystemen zijn bedraad en draadloos leverbaar. De draadloze discussiesystemen zijn perfect om een ruimte snel toegankelijk te maken. Deze zijn eenvoudig te installeren en te plaatsen en gemakkelijk uit te breiden met meerdere deelnemersposten.

Ik ben niet technisch? Kan ik met dit systeem overweg?

Het vergadersysteem wordt zo ingericht door Heuvelman waardoor het eenvoudig te bedienen is. Door het gebruiken van een touch panel is het erg makkelijk te bedienen, ook voor diegene die weinig tot geen technische kennis heeft.

Achteraf ‘na’ vergaderen

Een discussie- of conferentiesysteem kan worden gekoppeld aan een camera-volg-systeem om een vergadering, automatisch, op te nemen of te streamen. Dan hoeft u niet tijdens de vergadering aantekeningen te maken, dit kunt u makkelijk achteraf doen. Zo blijft de aandacht er goed bij tijdens de vergadering.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft veel ervaring in het installeren van discussiesystemen. Samen met de opdrachtgever kijken we naar een passende oplossing die voldoet aan de wensen en eisen.

Discussie- of conferentiesystemen bieden een uitzonderlijk hoge mate van functionaliteit en vrijheid. Het systeem wordt daarbij aangepast aan uw discussiebehoefte: van een basisinstallatie zonder beheerder tot een volledig interactief stemsysteem met weergave op groot scherm.

Heuvelman verzorgt tot slot alles wanneer uw organisatie behoefte heeft aan een eenvoudige, gebruiksvriendelijke oplossing voor vergaderbeheer, een conferentiebeheersysteem, betrouwbare opnames van hoge kwaliteit, soepele streaming of professionele video-on-demand levering. We zijn goed thuis om u een gebruiksvriendelijke, effectieve oplossing te bieden en deze te ondersteunen.

Bent u geïnteresseerd in de installatie van een discussiesysteem? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten