Maak vergaderen kraakhelder

Discussiesystemen

Vergaderen kan lastig zijn als je met een volle zaal te maken hebt. Iedereen wil graag zijn woordje doen en het is niet handig als dat allemaal door elkaar heen wordt gedaan. U kunt hiervoor aan een discussiesysteem denken. Door middel van een discussiesysteem wordt de spraakverstaanbaarheid van de deelnemers verbeterd zonder dat zij daarvoor hun stem hoeven te verheffen.

Zo kan iedereen zich concentreren op de inhoud van de discussie, hierdoor verhoogd de betrokkenheid en effectiviteit van uw vergadering.

discussiesysteem

Welk discussiesysteem?

U heeft de keuze uit diverse soorten discussiesystemen. U kunt kiezen voor een eenvoudig systeem waarbij iedere ‘stoel’ in de ruimte wordt voorzien van een discussiepost. Of u kunt kiezen voor een draadloze optie met geïntegreerd interactief touchscreen, zodat relevante informatie gemakkelijk kan worden opgeroepen.

Ik ben niet technisch? Kan ik met dit systeem overweg?

Het vergadersysteem wordt zo ingericht door Heuvelman waardoor het eenvoudig te bedienen is. Door het gebruiken van een touch panel is het erg makkelijk te bedienen, ook voor diegene die weinig tot geen technische kennis heeft.

Achteraf ‘na’ vergaderen

Het is erg eenvoudig om het discussiesysteem te koppelen aan bepaalde opnameapparatuur. Dan hoeft u niet tijdens de vergadering aantekeningen te maken, dit kunt u makkelijk achteraf doen. Zo blijft de aandacht er goed bij tijdens de vergadering.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft veel ervaring in het installeren van discussiesystemen. Samen kijken we naar een passende oplossing voor de ruimte van uw bedrijf. De vergadersystemen bieden een uitzonderlijk hoge mate van functionaliteit en vrijheid in zowel kleine als grote ruimten. Het systeem wordt daarbij aangepast aan uw discussiebehoefte: van een basisinstallatie zonder beheerder tot een volledig interactief stemsysteem met weergave op groot scherm.

Bent u geïnteresseerd in de installatie van een discussiesysteem? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten