De Ruwenberg

Congreslocatie met vele opties

De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel is een prachtige congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen of gewoon voor een paar dagen ontspanning, eventueel in combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan 's-Hertogenbosch.
De zalen zijn door onze Heuvelman collega’s voorzien van moderne, functionele audiovisuele techniek.

Digital signage

Heuvelman heeft deze congreslocatie mogen voorzien van een digital signage systeem. De Ruwenberg gebruikt digital signage om haar gasten te verwelkomen middels presentaties, foto’s, video’s en actuele informatie over nieuws, weer en verkeer op diverse beeldschermen.

Interactief

De Ruwenberg maakt ook gebruik van onze interactieve ‘locatie plattegrond’. Hierop kunnen gasten in een oogopslag de plattegrond van de congreszalen zien en hoeven ze enkel het logo van hun bedrijf te volgen om in de voor hun juiste zaal terecht te komen.

Op een touchscreen wordt de interactieve locatie plattegrond in beeld gebracht. Foto's van de zalen en het dagprogramma geven de bezoekers een compleet beeld van locatie De Ruwenberg én van de bijeenkomst. Ook interactieve elementen zoals tweets, verkeersinformatie, nieuws en weerberichten kunnen worden weergegeven op het touchscreen.

Heuvelman Connect

Om de gasten optimaal te voorzien van service tijdens hun verblijf hebben we ook onze service app mogen toepassen.
De door Heuvelman ontwikkelde Connect app – Heuvelman Connect – is opgemaakt in de huisstijl van de Ruwenberg en laat bezoekers handig gebruik maken van dienstverlenende services, zoals catering en audiovisuele ondersteuning in de diverse zalen. Daarnaast is zorgt de app voor direct contact met personen van de ondersteunende diensten.

Wij zijn enorm trots op de jarenlange samenwerking met de Ruwenberg en kijken uit naar een intensivering van deze samenwerking in de toekomst.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten