088 02 74 900

Fixed Solutions

Complete audiovisuele inrichting van uw locatie

Heuvelman adviseert u graag over de audiovisuele invulling van uw locatie. De mogelijkheden zijn oneindig, allemaal met het doel uw communicatie te optimaliseren.

Advies, implementatie en service

U kunt bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten en board- en controlrooms. Naast de inrichting van specifieke ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld video-conferencing, digital signage, ruimtereservering en bedienings-, discussie- en camerasystemen. Garandeer uw pand of locatie van de meest up-to-date faciliteiten. Heuvelman voorziet u van advies, implementeert de totaaloplossing en biedt u service overeenkomsten aan. Voor zowel onze standaardoplossingen als maatwerkprojecten kunnen wij u van dienst zijn.

Digital signage - Heuvelman

Werkwijze

Onze techneuten zijn allemaal in het bezit van een VCA kwalificatie. Dit betekent dat zij kennis hebben van de veiligheid, gezondheid en milieu aspecten van een project. Heuvelman selecteert haar medewerkers niet alleen op technische vaardigheid, maar ook op inzet, flexibiliteit, representativiteit en een dienstverlenende instelling. Heuvelman beschikt over een groot aantal technici die de installatie van uw nieuwe apparatuur vakkundig uitvoeren, conform een plan van aanpak, onder leiding van een ervaren projectleider.

Op basis van de wensen en eisen en ons advies ontwerpt Heuvelman de volledige audiovisuele installatie. Pas wanneer alles akkoord is implementeren wij dit en zorgen wij voor een juiste, kundige en vlotte afwikkeling.

Service en onderhoud

Naast levering en installatie biedt Heuvelman ook service & onderhoud zodat uw apparatuur in topconditie blijft. Periodieke keuringen worden uitgevoerd conform de geldende NEN-normeringen. Onze eigen reparatieafdeling is door de gerenommeerde merken gecertificeerd om storingen te verhelpen met behoud van de garantie. Dit heeft onder andere als voordeel dat apparatuur weer sneller retour is. Onze service afdeling is 24/7 bereikbaar en heeft haar eigen service monteurs. Wilt u meer lezen over deze Service Level Agreements? Lees dan verder op deze webpagina.

Met Heuvelman bent u gegarandeerd van kwaliteit, specialistische kennis en vakkundigheid.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten