Communiceren

Audiovisuele communicatie

Communicatie door middel van audiovisuele ondersteuning, dat is kan de kracht van Heuvelman. Wij helpen u met de juiste manier van communiceren door middel van audiovisuele apparatuur. Heuvelman ondersteunt bij elke vorm van beeld- of geluidscommunicatie; voor grote of voor kleine groepen; tijdelijk of communicatie op een vaste locatie.

Tijdelijke oplossing of vaste installatie

Nadat we met elkaar de wensen en eisen hebben bepaald maken we een gedetailleerd voorstel voor uw communicatieoplossing. Heuvelman zorgt voor levering en installatie van de apparatuur en voor een gebruiksklare oplevering van het totale systeem. Bij een tijdelijke oplossing leveren wij technici mee zodat er niets mis kan gaan.

De keuze voor het inzetten van de juiste apparatuur hangt af van wat en hoe u wilt communiceren. Allereerst is het de vraag of het om een tijdelijke of een permanente communicatieoplossing gaat. In beide gevallen biedt Heuvelman u de juiste oplossing op maat.
Wilt u communiceren op een evenement dan heeft u tijdelijk onze apparatuur nodig. Heuvelman levert, sluit aan en bedient de apparatuur en haalt deze weer weg wanneer het evenement is afgelopen.

Wanneer communicatie regelmatig op dezelfde locatie plaatsvindt dan het praktischer en economischer om een audiovisueel systeem vast te installeren. Voorbeelden van vaste communicatiemiddelen zijn omroep- en ontruimingssystemen, LED schermen, digital signage (narrowcasting) of een videowall. Heuvelman heeft alle expertises in huis om elke manier van audiovisuele communicatie, compleet voor u te verzorgen.

Als communicatie niet ondersteund wordt door de juiste beeld- en geluidsapparatuur, kan dit enorme afbreuk doen aan het overbrengen van de informatie. Om de communicatieboodschap goed over te brengen zorgt Heuvelman ervoor dat de audiovisuele apparatuur altijd goed werkt en eenvoudig te bedienen is.

Zo bent u flexibel en onafhankelijk. Met de oplossingen van Heuvelman wordt uw communicatie gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Digital signage - Heuvelman

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft al meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke of permanente beeld- en geluidsystemen. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren en tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau. Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder. Heuvelman faciliteert het totaalconcept. Op basis van uw aanvraag stellen wij een team van specialisten samen zodat u bent verzekerd van passende kennis en vakmanschap bij de invulling van uw audiovisuele vraagstuk.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten