088 02 74 900

Boardrooms

Ondersteunende apparatuur voor ieder type meeting

Heuvelman is specialist in het leveren van permanente audiovisuele vergaderfaciliteiten. U kunt bij Heuvelman terecht voor uw vergaderzalen, meeting rooms en boardrooms. Wij vinden voor u de meest geschikte faciliteiten voor ieder type ruimte en manier van vergaderen. Onze organisatie geeft u hierin graag advies hoe u de communicatiedoelen van uw organisatie voor vergaderingen het beste kunt behalen.

Adequate faciliteiten voor uw presentatie

Bij belangrijke presentaties zijn adequate audiovisuele faciliteiten van groot belang om zo de boodschap die u communiceert goed over te brengen op uw doelgroep. U hoeft zich geen zorgen te maken of de presentatie wel op het grote scherm getoond kan worden of dat het geluid in de ruimte wel werkt. Met de dienstverlening van Heuvelman bent u te allen tijde verzekerd van goed werkende apparatuur in uw vergaderzaal, boardroom of meeting room. Onze werkwijze hiervoor is gebaseerd op jarenlange ervaring in de branche.

Samenwerken op afstand

Door de techniek van de huidige wereld hoeft men niet meer verplicht fysiek samen te komen om effectief samen te werken. Samenwerken op afstand, tijd- en plaats onafhankelijk, wordt steeds beter ondersteund door audiovisuele systemen, en daarmee ook populairder.

Heuvelman biedt u de mogelijkheid uw vergaderruimtes zo in te richten, dat u deze ook kunt gebruiken om op afstand samen te werken. Met als basis videoconferencing, kunt u deze systemen ook gebruiken om tegelijkertijd samen te werken aan één project op het scherm, real-time aanpassingen doen en content delen met uw collega’s. Zo bent u flexibel en onafhankelijk. Een ander voordeel is dat collaboration de betrokkenheid van deelnemers verhoogt. Met de collaboration oplossingen van Heuvelman worden uw vergaderingen gestroomlijnder, intuïtiever en creatiever!

Zekerheid met de installaties van Heuvelman

Wees verzekerd van goede audiovisuele faciliteiten voor uw vergaderingen en presentaties. Uw vergaderzaal, boardroom en meeting zalen zullen met de input van Heuvelman de meest moderne faciliteiten bezitten. Heuvelman denkt graag met u mee.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten