Beurs

Heuvelman verzorgt al decennia lang de audiovisuele ondersteuning op beurzen (publieksbeurs, vakbeurs, tentoonstelling of expo). Of het nu gaat om een tijdelijk of een permanent evenement, Heuvelman weet precies welke audiovisuele faciliteiten nodig zijn om een goed beursevenement te organiseren. Heuvelman levert audiovisuele middelen voor alle soorten beurzen. Wij leveren beeld en geluidsapparatuur voor de beurslocatie en voor deelnemers aan de beurs.

De vertrouwde partner van
Heuvelman -  hybride event

Waarom kiezen voor Heuvelman?

Wij hebben vele jaren ervaring en ons bewezen bij het ondersteunen van publieksbeurzen en vakbeurzen. We leveren audiovisuele ondersteuning op alle denkbare beurslocaties in binnen- en buitenland.
Zelfs in ongebruikelijke en complexe ruimten, zonder voorzieningen, zetten wij een sfeervolle, complete beurslocatie neer.

Op basis van uw aanvraag stellen wij een specialistisch team samen dat past bij uw vraagstuk. Samen behalen we zo het doel van uw evenement. Van advies tot productie staan wij voor u klaar.

Wilt u dat een beurs ook online goed te bezoeken is, dan zetten wij ons online evenementen platform in. Voor een fysiek beurzen, een online beurs of voor een combinatie van beide (hybride), Heuvelman adviseert, levert en installeert alles wat u nodigt voor een perfect beursevenement.

Heuvelman -

Voordelen van Heuvelman op beursevenementen

  • Vele jaren ervaring in het audiovisueel ondersteunen van publieks- en vakbeurzen in binnen- en buitenland.
  • Heuvelman adviseert, levert en installeert alles wat u nodigt voor een perfect beursevenement.
  • Heuvelman heeft een enorme hoeveel audiovisuele apparatuur, gebruiksklaar in voorraad.
  • Onze technici zijn zeer kundig en representatief.
  • Vele beurslocaties in binnen- en buitenland zijn voor Heuvelman bekend terrein.
  • Heuvelman is bezig om zich steeds verder te verduurzamen. Duurzaamheid staat hoog in het Heuvelman vaandel.

Van complete beurs tot een opvallende beursstand

Heuvelman kan audiovisuele apparatuur verzorgen voor complete beurzen. Denk hierbij aan alle audiovisuele apparatuur bij beurzen. Maar ook aan het opbouwen van podia, het uitlichten van het podium of publiek door middel van rigging met verlichting, het verbeteren van het spraakverstaan of optimale geluidskwaliteit voor een optreden. Heuvelman regelt alles en is verantwoordelijk voor de hele productie.

Maar Heuvelman is er ook voor klanten die op een beurs staan. Het is belangrijk dat uw stand opvalt tussen de andere stands. Hoe bereikt u dit? Heuvelman denkt graag met u mee! Door passend beeld, licht en geluid, valt uw stand op. Kies voor de audiovisuele apparatuur van Heuvelman om de ervaring van bezoekers te verbeteren.

U wilt uw producten of diensten in de spotlight zetten. Logisch, daarvoor gaat u naar een beurs. Maar concurrenten hebben hetzelfde doel. Zorg dat bezoekers naar uw stand komen in plaats van naar de stands van concurrenten. Met onze hulp en advies heeft u niet alleen een aandachtstrekker, maar zorgen we er ook voor dat de ervaring van bezoekers goed is.

Denk niet enkel aan een simpel scherm waarop uw product of dienst te zien is. U kunt ook gaan voor een interactief scherm. Hierop kunnen bezoekers zelf rondklikken.

Op het gebied van verlichting is ook veel mogelijk. Gebruik niet alleen een letterlijke spotlight voor uw producten of diensten, maar zet een sfeer neer die bij uw product of dienst past. Misschien is zachte sfeerverlichting perfect, of juist harde, felle verlichting.

Samen bespreken we wat u wilt bereiken en komen we tot een audiovisueel plan dat ervoor zorgt dat je dit doel bereikt.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten