088 02 74 900

Auditorium

Kennisoverdracht maximaliseren middels audiovisuele oplossingen

Heuvelman heeft ruime ervaring op het gebied van permanente audiovisuele faciliteiten voor onderwijsruimten. Beeld, licht en geluid spelen een grote rol in de manier waarop kennis wordt overgedragen in hogescholen en universiteiten. Auditoria moeten voorzien zijn van goede audiovisuele faciliteiten om zo kennisoverdracht niet alleen te kunnen stimuleren, maar ook te maximaliseren.

Bij Heuvelman kunt u terecht voor advies over het inrichten van uw auditorium. Hier hebben wij reeds vele jaren ervaring in, en op deze ervaring baseren wij ons advies.

Ondersteunend aan docent en student

Wij vinden voor u de meest geschikte oplossingen welke de kennisoverdracht van docent naar student ondersteunen. Onze organisatie geeft u graag advies hoe uw onderwijsinstelling haar ruimtes beter kan inrichten met passende apparatuur en optimaal gebruik kan maken van audiovisuele middelen binnen het onderwijs. Naast totaalinrichting kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld live-streaming, bedienings-, camera-, en interactieve stemsystemen.

auditorium av

E-learning: investering in de toekomst

Lessen zullen steeds meer en vaker worden gevolgd middels webcasting. Dit wordt veroorzaakt door de toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs tegen lage kosten in combinatie met de behoefte van studenten om hun tijd flexibel in te kunnen delen. Van gebouwen en ruimtes wordt daarom verwacht dat ze zo ingericht worden dat ze zeer flexibel zijn en aansluiten op deze ontwikkelingen. De docent wordt geacht in staat te zijn om zelfstandig een webcast te verzorgen. Lokalen worden idealiter volledig geautomatiseerd zodat met één druk op de knop alle apparatuur gereed is.

auditorium av

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten