Audiovisuele inspiratiedagen voor gemeenten

1 en 3 oktober 2024 in IJsselstein

Heuvelman, uw vertrouwde partner in audiovisuele oplossingen, nodigt u van harte uit voor één van onze inspiratiedagen op 1 en 3 oktober. Tijdens deze dagen delen we onze expertise en innovatieve technologieën om uw gemeente nog beter te laten communiceren en samenwerken.…

Waarom een bezoek aan onze inspiratiedagen?

1. Efficiënte communicatie: Ontdek hoe audiovisuele middelen, uw vergaderingen en presentaties effectiever kunnen maken en hoe u eenvoudig en veilig informatie kunt uitwisselen, ongeacht de afstand tussen gebruikers.
2. Transparantie en samenwerking: Ervaar hoe audiovisuele oplossingen niet alleen de samenwerking tussen afdelingen en teams binnen de gemeente verbeteren, maar ook hoe ze kunnen bijdragen om transparant te communiceren met burgers.
3. Maatwerk: Of het nu gaat om vergaderfaciliteiten, presentatie-apparatuur of op afstand samenwerken, Heuvelman biedt een breed scala aan oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van gemeenten.

Programma:

Datum dinsdag 1 oktober:
• 9.30 – 10.30 uur: Inloop
• 10.30 – 11.00 uur: Introductie Heuvelman
• 11.00 – 12.00 uur: Inspiratiesessie met spreker
• 12.00 – 13.00 uur: Lunch en break
• 13.00 – 15.30 uur: Markt met diverse oplossingen

Datum donderdag 3 oktober:
• 9.30 – 10.30 uur: Inloop
• 10.30 – 11.00 uur: Introductie Heuvelman
• 11.00 – 12.00 uur: Inspiratiesessie met spreker
• 12.00 – 13.00 uur: Lunch en break
• 13.00 – 15.30 uur: Markt met diverse oplossingen

Locatie: De Heuvelman Sound & Vision audiovisuele inspiratiedagen voor gemeenten vinden plaats in onze Experienceroom Archimedesstraat 2 in IJsselstein

Aanmelden: Kies de datum die het beste bij u past en meld u aan via onze website. We sturen u te zijner tijd het exacte programma.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze inspiratiedagen en samen te werken aan een nog beter functionerende gemeente!

De vertrouwde partner van
Heuvelman -

Waarom kiezen voor Heuvelman?

Heuvelman is al meer dan 50 jaar een toonaangevende speler op het gebied van tijdelijke of permanente beeld en geluidsoplossingen voor vergaderen & presenteren. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren. We tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau.

Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder. Wij nemen de audiovisuele zorg uit handen en faciliteren het totaalconcept.

Op basis van uw aanvraag stellen wij een team van specialisten samen zodat u bent verzekerd van passende kennis en vakmanschap bij de invulling van uw audiovisuele vraagstuk.