3D Visualisatie

Breng leven in uw project

Bent u audiovisuele apparatuur aan het samenstellen voor een nieuw ruimte of bedrijfspand of organiseert u een evenement op een specifieke locatie? Heuvelman brengt alle details tot leven met onze 3D visualisatie. Zo weet u vooraf precies hoe uw alles eruit gaat zien. Twijfelt u over de indeling van een ruimte? Geven schetsen of 2D plattegronden geen goed beeld? Laat u dan inspireren door onze 3D impressies. Geheel op maat en naar uw wens maken wij een 3D visualisatie

Hoe wordt een 3D visualisatie gemaakt?

Doormiddel van plattegronden, foto’s en afmetingen wordt een 3D visualisaties van uw ruimte, gebouw of locatie gemaakt. Alle ruimtes inclusief ramen, deuren, objecten en interieur worden op maat nagetekend. Door 3D tekeningen te combineren met een bibliotheek, kunt u zelf de ruimtes indelen. Zo ontwerpt u in een handomdraai een 3D opstelling voor uw evenementenlocatie of bedrijfsruimte met onder andere het gewenste aantal stoelen, een podium en de audiovisuele middelen. De 3D visualisatie is geheel in eigen stijl te presenteren aan uw klant met 2D en 3D aanzichten, doorsneden en animaties.

De mogelijkheden van 3D visualisatie

  • Snel 3D vormgeven van uw locatie met diverse opstellingen.
  • Door de visuals achter elkaar te zetten is het mogelijk om een video te maken waarmee u zelf “door” de ruimte kunt lopen.
  • Inzichtelijk maken van het mogelijke aantal bezoekers door COVID-19.
  • Een koppeling met Virtual Reality en 360 graden visualisatie

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft 50 jaar ervaring in innovatieve oplossingen. Samen met u kijken we naar gerichte oplossingen en gaan we door met ontwikkelen en aanpassen tot dat alles naar wens is.

Bent u geïnteresseerd in de 3D visualisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van