3D Visualisatie

Breng leven in uw project

Een 3D visualisatie is een afbeelding die in een 3D (3-dimensionale) software applicatie is gemaakt met een fotografisch of illustratief eindresultaat. Het gebruikte 3D model is gebaseerd op beschikbare data.

Wilt u zeker weten dat u de juiste keuze maakt bij de samenstelling van audiovisuele apparatuur voor een nieuw ruimte of bedrijfspand of organiseert u een evenement op een specifieke locatie en wilt u graag weten hoe dit eruit komt te zien? Heuvelman brengt alle details tot leven met een 3D visualisatie. Zo weet u vooraf precies hoe uw alles eruit gaat zien. Naast schetsen of 2D plattegronden kunt u zich optimaal laten inspireren door onze 3D impressies.

Hoe wordt een 3D visualisatie gemaakt?

Doormiddel van plattegronden, foto’s en het ingeven van de juiste afmetingen wordt een 3D visualisaties van uw ruimte, gebouw of locatie gemaakt. Alle ruimtes inclusief ramen, deuren, objecten en interieur worden op maat nagebootst. Op de 3D tekeningen kunt u zelf de ruimtes indelen. Zo ontwerpt u in een handomdraai een 3D opstelling voor uw bedrijfsruimte of evenementenlocatie. U kunt een impressie weergeven van bijvoorbeeld het gewenste aantal stoelen in een zaal; waar het podium het beste tot zijn recht komt; welke geluidsbronnen er nodig zijn; waar het licht moet komen en mogelijkheden voor de overige audiovisuele middelen. Een 3D visualisatie is een onmisbare tool om aan uw klant te presenteren wat het uiteindelijke resultaat wordt van de ontworpen installatie.

De mogelijkheden van 3D visualisatie

  • Natuurgetrouwe impressie van uw locatie met diverse (audiovisuele) opstellingen.
  • Mogelijkheid om van de visualisatie een video te maken waarmee u zelf “door” de ruimte kunt lopen.
  • Inzichtelijk maken van het mogelijke aantal bezoekers door COVID-19.
  • Uitbreiding mogelijk met Virtual Reality en 360 graden visualisatie

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft al meer dan 50 jaar ervaring met tijdelijke of permanente beeld- en geluidsystemen. Wij realiseren voor onze opdrachtgevers innovatieve en betrouwbare audiovisuele totaaloplossingen. Wij helpen onze klanten om succes te realiseren en tillen communicatie naar het hoogst mogelijke niveau. Onze zorg stopt dan ook niet bij enkel het leveren van audiovisuele apparatuur. Wij staan continu voor u, uw team en uw sprekers en deelnemers klaar en lopen graag een stapje harder.

Bent u geïnteresseerd in de 3D visualisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten

De vertrouwde partner van