360 graden visualisatie

Creëer een virtuele wereld

Creëer een virtuele wereld met 360 graden visualisatie en geef een prachtig, natuurgetrouw, virtueel beeld van de ruimtes in uw bedrijfspand of locatie. De technologie wordt gebruikt om website-bezoekers “binnen” te laten kijken. Maar er is meer mogelijk met 360 graden visualisatie: Door ruimtes te koppelen is het mogelijk om een 360 graden tour te realiseren waarbij meerdere, verschillende ruimtes onderdeel zijn van de 360 graden visualisatie.

Hoe werkt 360 graden visualisatie?

Door middel van 360 graden foto’s brengt Heuvelman uw locatie, bijvoorbeeld congres- en vergaderzalen, een ontvangstruimte, hotelkamer of bedrijfspand, optimaal en volledig in beeld. Deze haarscherpe interactieve panoramafoto’s kunt u plaatsen op uw website of op een interactieve plattegrond. Hiermee wordt extra virtuele diepgang gecreëerd in de ruimtes en locaties die in beeld worden gebracht en kan de bezoeker zelf bepalen in welke richting hij of zij wil kijken.

Virtuele tour

Virtual reality voegt een extra dimensie toe aan de virtuele tour. U krijgt het gevoel in een andere realiteit te stappen door het opzetten van de VR-bril. Op de bril wordt het beeld gecreëerd door een ingebouwd videoschermpje of door gebruik te maken van uw eigen smartphone.

360 graden visualisatie vormt de input voor de VR beleving. De benodigde VR-brillen zijn er in diverse soorten en maten. Hierdoor is het niet direct noodzakelijk is om grote investeringen te doen. Er zijn papieren brillen beschikbaar om, zoals gezegd, een smartphone in plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een mailing met VR content versturen om uw locatie onder de aandacht te brengen, terwijl u via de post een papieren bril verstuurt.

Virtual Reality (VR)

Heuvelman kan meerdere 360 graden foto’s aan elkaar koppelen, waarmee u een complete virtuele tour door uw locatie krijgt. Deze techniek stelt organisatoren overal in de wereld in staat om “live” kennis te maken met uw locatie.

Bezoekers zullen, door een hogere belevingswaarde, langer én met meer plezier op uw website (of scherm) blijven. Daarnaast zullen zij eerder contact opnemen met uw organisatie bij interesse. Een virtuele tour is te bekijken op een desktop, tablet en smartphone. Hoewel dit al imponerend is, wordt het met virtual reality helemaal indrukwekkend.

Toepassingen

Het aantal toepassingen lijkt eindeloos. Allereerst kunt u uw klanten vrij laten voortbewegen in een ruimte die nog helemaal niet bestaat of nog ingericht moet worden, dit wordt gecombineerd met 3D-visualisatie.

Voor (project) ontwikkelaars is 360 visualisatie een mooie oplossing om klanten een realistisch beeld kunnen geven van plannen. In combinatie met virtual reality is het mogelijk om ‘levensecht’ een congres of evenement bij te wonen, wanneer gasten niet in staat zijn fysiek aanwezig te zijn.

Waarom Heuvelman?

360 graden beelden, inclusief audio, live streamen, in combinatie met virtual reality, zorgen voor een hoog amusement gehalte waardoor uw kijkers langer geboeid en betrokken zullen blijven.

Heuvelman beheerst deze techniek volledig en denkt graag mee over een onvergetelijke 360 graden belevenis. Heuvelman heeft daarnaast al 50 jaar ervaring in innovatieve oplossingen. Samen met u kijken we naar gerichte oplossingen en gaan we door met ontwikkelen en aanpassen tot dat alles naar wens is.

Bent u geïnteresseerd in 360 graden visualisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

De innovatieve partner van totaalconcepten