360 graden visualisatie

Creëer een virtuele wereld

360 graden visualisatie geeft een prachtig beeld van de ruimtes in uw bedrijfspand of locatie. De technologie wordt steeds vaker gebruikt om website-bezoekers “binnen” te laten kijken. Maar er is nog meer mogelijk met 360 graden visualisatie!

Hoe werkt 360 graden visualisatie?

Door middel van 360 graden foto’s kan de bezoeker zelf bepalen in welke richting hij of zij wilt kijken. Met deze foto’s brengt Heuvelman uw locatie, bijvoorbeeld congres- en vergaderzalen, een ontvangstruimte, hotelkamer of bedrijfspand, optimaal en volledig in beeld. Deze haarscherpe interactieve panoramafoto’s kunt u plaatsen op uw website of interactieve plattegrond. Dit heeft als voordeel dat u diepgang aan uw website geeft en ruimtes in uw locatie optimaler in beeld brengt.

Virtuele tour

Heuvelman kan meerdere 360 graden foto’s aan elkaar koppelen, waarmee u een complete virtuele tour door uw locatie krijgt. Deze techniek stelt organisatoren overal in de wereld in staat om “live” kennis te maken met uw locatie.

Bezoekers zullen, door een hogere belevingswaarde, langer én met meer plezier op uw website (of scherm) blijven. Daarnaast zullen zij eerder contact opnemen met uw organisatie bij interesse. Een virtuele tour is te bekijken op een desktop, tablet en smartphone. Hoewel dit al imponerend is, wordt het met virtual reality helemaal indrukwekkend.

360 fotografie

Virtual Reality (VR)

Virtual reality (VR) leek lange tijd toekomstmuziek, maar wordt inmiddels veelvuldig gebruikt. Virtual reality voegt een extra dimensie toe aan de virtuele tour. In de VR-bril wordt het beeld gecreëerd door een schermpje of uw eigen smartphone. U krijgt het gevoel in een andere realiteit te stappen.

360 graden visualisatie vormt de input voor de VR-bril-beleving. Brillen zijn er in diverse soorten en maten; dit betekent dat het niet direct noodzakelijk is om een grote investering te doen. Er zijn zelfs papieren brillen beschikbaar waarbij uw klanten hun smartphone in plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld een prikkelende direct mailing versturen om uw locatie onder de aandacht te brengen.

Toepassingen

Het aantal toepassingen lijkt eindeloos. Allereerst kunt u uw klanten vrij laten voortbewegen in een ruimte die nog helemaal niet bestaat of nog ingericht moet worden, dit wordt gecombineerd met 3D-visualisatie.

Voor evenementenlocaties of projectontwikkelaars een mooie oplossing doordat zij klanten een realistisch beeld kunnen geven. Ook evenementen kunnen dit concept toepassen. Zeker in combinatie met virtual reality. Denk bijvoorbeeld aan het ‘levensecht’ bijwonen van een congres of evenement, wanneer uw gasten niet in staat zijn fysiek aanwezig te zijn.

Heuvelman kan voor u 360 graden beelden, inclusief audio, live streamen naar bijvoorbeeld de website van het evenement. De beelden zorgen, zeker in combinatie met virtual reality, voor een hoog amusement gehalte waardoor uw klanten langer geboeid en betrokken zullen blijven.

Waarom Heuvelman?

Heuvelman heeft 50 jaar ervaring in innovatieve oplossingen. Samen met u kijken we naar gerichte oplossingen en gaan we door met ontwikkelen en aanpassen tot dat alles naar wens is.

Bent u geïnteresseerd in 360 graden visualisatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u verder helpen.

Weten hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inzetten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De innovatieve partner van totaalconcepten