Audiovisuele oplossingen

Een selectie van onze audiovisuele oplossingen

  • Alles
  • Vergaderen en presenteren
  • Communiceren
  • Event services

Onze audiovisuele oplossingen

Heuvelman is gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen. U kunt ook bij ons terecht voor de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Onze organisatie voert verhuurprojecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport

Heuvelman kan alle hoogwaardige audiovisuele faciliteiten voor u verzorgen. Bijvoorbeeld voor: bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen en congressen. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak.

Ook hebben wij op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio's. Onze studio's zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop of webinar te organiseren en te streamen.

Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij zijn bekend met de meeste eventlocaties en event streaming oplossingen waardoor rekening gehouden kan worden met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak en worden onvoorziene omstandigheden voorkomen. Dit zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten.

Onze medewerkers worden niet alleen op technische vaardigheid geselecteerd, maar ook op flexibiliteit, representativiteit en een dienstverlenende instelling. Alle technici van Heuvelman zijn VCA gekwalificeerd. Daarnaast beschikken ze over een VOG-verklaring, zijn ze zich bewust van hun geheimhoudingsplicht en spreken ze de Nederlandse en de Engelse taal.

Vaste hoogwaardige audiovisuele oplossingen

Heuvelman is specialist in audiovisuele oplossingen. U kunt bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten en board- en controlrooms.

Naast de inrichting van specifieke ruimtes of om invulling te geven aan het Nieuwe Werken, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld video-conferencing, digital signage, ruimtereservering en bedienings-, discussie- en camerasystemen. Tenslotte behoort het leveren van losse audiovisuele apparatuur tot de mogelijkheden. Heuvelman is geautoriseerd dealer van de meeste A-merken en neemt hierbij een onafhankelijke positie in.

Veelgestelde vragen

Wat doet een audiovisueel bedrijf?

Een audiovisueel bedrijf focust zich op het verkopen en verhuren van techniek zoals licht en geluid en is gespecialiseerd in het werken met technische apparatuur. Hierbij kan gedacht worden aan apparatuur voor beeldopname, geluidsopname, lichtapparatuur en special effects.

Stel u wilt een evenement organiseren dan is het belangrijk om de geluidsoplossingen en beeldoplossingen tot in de puntjes te regelen. Het is dan ook verstandig om experts hiervoor in te schakelen. Een audiovisueel bedrijf kan u helpen met het adviseren over welke apparatuur het meest geschikt is voor uw evenement. Audiovisueel apparatuur geeft namelijk beleving aan uw evenement.

Heuvelman is een audiovisueel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van tijdelijke of permanente beeld en geluidsoplossingen voor evenementen, vergaderen & presenteren, communiceren en studioverhuur. Of u nu audioapparatuur voor een groot evenement als concerten of congressen nodig heeft of voor kleine bijeenkomsten; Heuvelman kan de beste apparatuur leveren. Laat ons uw wensen weten en wij zullen voor u een onvergetelijk evenement opzetten.

Wat valt er onder audiovisueel?

Onder audiovisueel vallen beeld-, geluid-, ontvang- en verzendapparatuur. Dit kan bijvoorbeeld een televisie of een geluidsinstallatie zijn. Daarnaast vallen alle geluids-, beeld- en informatiedragers onder audiovisuele- en computerapparatuur.

Wat is een audiovisueel product?

Een audiovisueel middel is een hardware waarmee beeld gecombineerd kan worden met geluid. Deze informatiedragers bieden ondersteuning bij het presenteren, vergaderen en samenwerken. Hierbij kan gedacht worden aan videoconferencing, narrowcasting, touchscreens en videowalls.

Audiovisuele middelen vormen het fundament bij evenementen maar ook bij bijvoorbeeld een digitale werkplek. Het moeiteloos en gemakkelijk aansluiten van devices als een presentatiescherm voor vergaderen op afstand is van belang. Heuvelman helpt u graag bij het zoeken van audiovisuele totaaloplossingen voor uw evenement.

Wat zijn voorbeelden van audiovisuele middelen?

Bij Heuvelman hebben we een team aan ruim 90 audiovisuele specialisten en een eigen innovatieve content creatie afdeling. We denken graag met u mee vanaf het moment van ontwikkeling tot aan uitvoering van het audiovisuele vraagstuk.

De expertises van Heuvelman zijn opgedeeld in 4 verschillende audiovisuele vraagstukken. Een daarvan is vergaderen en presenteren, hierbij kan onder andere gedacht worden aan audio- en videoconferentie. Met audio- en videoconferentie kunt u met behulp van een computer, beeldscherm, microfoon en/of camera gemakkelijk en zonder al te hoge kosten communiceren met collega’s over de hele wereld.

Daarnaast biedt Heuvelman ook apparatuur aan voor evenementen. Een voorbeeld van een audiovisueel middel dat Heuvelman kan inzetten is een virtueel evenement. Een virtueel evenement is een online evenement waarbij mensen interactie hebben in een virtuele omgeving in plaats van op een fysieke locatie.

Ook biedt Heuvelman audiovisuele oplossingen aan op het gebied van communiceren. Een toepassing die veel wordt gebruikt bij audiovisuele communicatie zijn LED schermen, LED displays en LED billboards voor binnen en buiten. LED schermen kunnen voor veel verschillende communicatie doeleinden worden gebruikt.

Een ander voorbeeld van audiovisuele middelen die Heuvelman aanbiedt is studioverhuur. Heuvelman heeft een eigen professionele studio: de Heuvelman Studio. Deze studio is van alle audiovisuele faciliteiten voor uw evenement voorzien. De studio is volledig in te richten naar uw wensen en eisen.

Naast de genoemde voorbeelden van audiovisuele middelen kan Heuvelman nog veel andere audiovisuele oplossingen aanbieden. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze audiovisuele oplossingen? Neem dan contact op met Heuvelman en wij zullen u graag verder helpen.

Bieden jullie ook audiovisuele oplossingen voor het nieuwe werken?

Heuvelman is expert op het gebied van het leveren en installeren van permanente audiovisuele oplossingen. U kunt bij onze organisatie terecht voor het inrichten van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten, board- en controlrooms, maar ook de installatie van specifieke systemen voor bijvoorbeeld digitale signage, video-conferencing of ruimtereservering.

Wij bieden Innovatieve oplossingen voor uw AV- en ICT-vraagstukken. Dit kan op dit moment voor u betekenen dat u op zoek bent naar een oplossing om uw organisatie flexibeler in te richten. Het Nieuwe Werken is een visie die al langer bestaat maar door COVID-19 actueler is dan ooit. Door de maatregelen is thuiswerken de nieuwe norm en is plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken noodzakelijk. Dit betekent voor veel organisaties een snelle en onverwachte invoering van flexwerken. Wij helpen bedrijven met gebouwenbeheer, interactieve plattegronden tot roommanagement.

Wat is de werkwijze van Heuvelman bij audiovisuele oplossingen?

Heuvelman beschikt over een groot aantal technici die de installatie van uw nieuwe apparatuur vakkundig uitvoeren, conform een plan van aanpak, onder leiding van een ervaren projectleider. Uw installatie gaat altijd in goede samenwerking en harmonie met andere toeleveranciers. Als samenwerkingspartner ontwerpt Heuvelman in het voortraject de volledige audiovisuele installatie.

Dit gebeurt op basis van de eisen en wensen die u als opdrachtgever heeft neergelegd. In dit traject brengt Heuvelman op regelmatige basis advies uit. Alvorens de daadwerkelijke installatie plaatsvindt wordt de apparatuur na binnenkomst door de vakmensen bij Heuvelman gecontroleerd en zoveel mogelijk geassembleerd om de “overlast” op locatie te beperken.