088 02 74 900

Audiovisuele oplossingen

Een selectie van onze oplossingen

  • Alles
  • Vergaderen en presenteren
  • Evenementen
  • Communiceren
  • Studioverhuur

Tijdelijke audiovisuele diensten | Event Services

Heuvelman is gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen. U kunt ook bij ons terecht voor de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Onze organisatie voert verhuurprojecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid, onderwijs en sport

Heuvelman kan alle audiovisuele faciliteiten voor u verzorgen. Bijvoorbeeld voor: bedrijfspresentaties, aandeelhoudersvergaderingen, evenementen en congressen. Onze werkwijze is gebaseerd op jarenlange ervaring en brede kennis van de markt en ons vak.

Ook hebben wij op ons hoofdkantoor in IJsselstein eigen professionele studio's. Onze studio's zijn voorzien van alle audiovisuele faciliteiten om je evenement, training, workshop of webinar te organiseren en te streamen.

Wij werken met vaste teams van productiemanagers en technici die goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij zijn bekend met de meeste eventlocaties en event streaming oplossingen waardoor rekening gehouden kan worden met de (on)mogelijkheden op audiovisueel vlak en worden onvoorziene omstandigheden voorkomen. Dit zorgt voor een goed advies en bespaart u tijd en kosten.

Onze medewerkers worden niet alleen op technische vaardigheid geselecteerd, maar ook op flexibiliteit, representativiteit en een dienstverlenende instelling. Alle technici van Heuvelman zijn VCA gekwalificeerd. Daarnaast beschikken ze over een VOG-verklaring, zijn ze zich bewust van hun geheimhoudingsplicht en spreken ze de Nederlandse en de Engelse taal.

Vaste audiovisuele oplossingen | Fixed Solutions

Heuvelman is dé specialist in het leveren van permanente audiovisuele oplossingen. U kunt bij Heuvelman terecht voor de complete audiovisuele inrichting van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten en board- en controlrooms.

Naast de inrichting van specifieke ruimtes of om invulling te geven aan het Nieuwe Werken, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van systemen voor bijvoorbeeld video-conferencing, digital signage, ruimtereservering en bedienings-, discussie- en camerasystemen. Tenslotte behoort het leveren van losse audiovisuele apparatuur tot de mogelijkheden. Heuvelman is geautoriseerd dealer van de meeste A-merken en neemt hierbij een onafhankelijke positie in.

Veelgestelde vragen

Bieden jullie ook oplossingen voor het nieuwe werken?

Heuvelman is expert op het gebied van het leveren en installeren van permanente audiovisuele oplossingen. U kunt bij onze organisatie terecht voor het inrichten van onder andere auditoria, college- en raadszalen, vergader- en trainingsruimten, board- en controlrooms, maar ook de installatie van specifieke systemen voor bijvoorbeeld digitale signage, video-conferencing of ruimtereservering.

Wij bieden Innovatieve oplossingen voor uw AV- en ICT-vraagstukken. Dit kan op dit moment voor u betekenen dat u op zoek bent naar een oplossing om uw organisatie flexibeler in te richten. Het Nieuwe Werken is een visie die al langer bestaat maar door COVID-19 actueler is dan ooit. Door de maatregelen is thuiswerken de nieuwe norm en is plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken noodzakelijk. Dit betekent voor veel organisaties een snelle en onverwachte invoering van flexwerken. Wij helpen bedrijven met gebouwenbeheer, interactieve plattegronden tot roommanagement.

Hoe verloopt de werkwijze van Heuvelman?

Heuvelman beschikt over een groot aantal technici die de installatie van uw nieuwe apparatuur vakkundig uitvoeren, conform een plan van aanpak, onder leiding van een ervaren projectleider. Uw installatie gaat altijd in goede samenwerking en harmonie met andere toeleveranciers. Als samenwerkingspartner ontwerpt Heuvelman in het voortraject de volledige audiovisuele installatie.

Dit gebeurt op basis van de eisen en wensen die u als opdrachtgever heeft neergelegd. In dit traject brengt Heuvelman op regelmatige basis advies uit. Alvorens de daadwerkelijke installatie plaatsvindt wordt de apparatuur na binnenkomst door de vakmensen bij Heuvelman gecontroleerd en zoveel mogelijk geassembleerd om de “overlast” op locatie te beperken.

Bieden jullie ook oplossingen om tijdens COVID-19 mijn doelgroep te bereiken?

Heuvelman kan alle techniek voor evenementen verzorgen die plaatsvinden op uw eventlocatie. Heuvelman is gespecialiseerd in het verzorgen van beeld, licht en geluid tijdens evenementen, maar ook in de creatie van content en het ontwikkelen van audiovisuele concepten die uw evenement, of die van uw klant, naar een hoger niveau tillen.

Wij verzorgen onder andere op dit moment de techniek voor streaming opdrachten om klanten hun evenement of webinar door te kunnen laten gaan. Content creatie zetten we nu in door inhoud en herkenbaarheid te geven aan een digital eventplatform om evenementen tot leven te brengen.

Zijn er voorbeelden van mooie streaming oplossingen?

Heuvelman is bekend met de meeste evenementenlocaties en wij hebben binnen deze locaties al mooie hybride evenementen kunnen organiseren. Zoals o.a. KPN ‘Digital Dutch Goes Digital’ en VVD congres in de Jaarbeurs. Maar ook in onze eigen studio ontvangen wij onze klanten.