Nieuws

Technische productie op internationaal congres Amsterdam

Voor Holland Destination Management (HDM), een DMC uit Amsterdam, mocht Heuvelman Sound & Vision afgelopen week een mooi congres audiovisueel ondersteunen. Het congres, voor een Duitse financiële instelling, vond vier dagen lang plaats in het moderne Mövenpick City Centre Hotel te Amsterdam. Een Management Leadership Conferentie waar de toekomstvisie van de organisatie werd besproken en bepaald.

Audiovisuele ondersteuning
Om de deelnemers zo’n goed mogelijk zicht te geven in de zaal werd in overleg met de klant, het hotel en de DMC gekozen voor een opstelling in de breedte van de zaal. Er werd een LED wall van 12 bij 3 meter geplaatst waarop de 4K content optimaal vertoond kon worden. Heuvelman verzorgde in de betreffende zaal en de sub zalen alle ondersteunende audiovisuele techniek. Ook ’s avonds tijdens een feestelijk diner in de Posthoornkerk in Amsterdam zorgde Heuvelman voor een ware beleving. Het waren vier succesvolle dagen met louter positieve reacties.

De Duitse klant: “We want to thank you for the GREAT technical support during our event. Thank you for the outstanding support and the incredible delivery and execution. Your work -especially the big screen- resulted in excellent feedback from all participants."