Nieuws

Technische productie Delta Lloyd Regatta

Van 23 tot en met 27 mei 2017 vond in Medemblik de Delta Lloyd Regatta plaats. Net als voorgaande jaren verzorgde Heuvelman Sound & Vision hierbij de audiovisuele ondersteuning.

Toonaangevend
De Delta Lloyd Regatta is één van de grootste internationale zeilevenementen in Europa. Verspreidt over vijf dagen neemt de internationale zeiltop in verschillende klasses het tegen elkaar op in Medemblik. World Sailing heeft de regatta dit jaar uitgeroepen tot kwalificatiewedstrijd voor de World Cup Series van 2018. In de Olympische klassen stond een groot aantal winnaars van de olympische medailles aan de start. Dorian van Rijsselberghe, tweevoudig olympisch kampioen, won op het IJsselmeer de beslissende medalrace. Marit Bouwmeester won zilver in de Laser Radial klasse.

Regatta live volgen in 3D
Heuvelman verzorgde 12 LED-schermen, onder meer in de hospitalityruimte en audio voor onder andere de prijsuitreiking. Bijzonder was de live-streaming die wij verzorgden. Hiermee waren de wedstrijden, online en op de schermen op het wedstrijdterrein, live in 3D te volgen. Ook mocht een oplaadzuil, voor het opladen van smartphones niet ontbreken. 

Foto's: Klaas Wiersma