Nieuws

Smurfit Kappa Innovation Event

Recentelijk vond in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee het Smurfit Kappa Innovation Event 2017 plaats. Hier werd aan klanten de laatste innovaties en trends in de verpakkingsindustrie geshowd. Voor de vierde keer op rij, voerde Heuvelman Sound & Vision B.V. de complete technische productie voor dit grootschalige, internationale evenement uit. 

Packaging in a digital world
Het programma bestond uit de verschillende onderdelen. Allereerst een ‘inspiring conference’ met gerenommeerde sprekers in de vorm van een plenaire sessie. Om deze lezing zo goed mogelijk over te laten komen op het publiek verzorgde Heuvelman een LED-scherm van 17 meter breed. Tevens werden twee widescreen projecties van 15 meter breed gerealiseerd.  Op deze schermen werden presentaties, video’s en live camera beelden van de conferentie vertoond. Om echt een dialoog tussen de spreker en de deelnemers te creëren werd een realtime voting- en berichtenapplicatie ingezet.

Innovatie
Naast de plenaire sessie was er een interactieve expositie waar diverse standhouders hun nieuwste concepten demonstreerden aan de bezoekers. Heuvelman zorgde hier voor de verlichting in verschillende stands. Om de gasten een ultieme beleving te bieden over de ‘future of packaging’ werden verschillende concepten ingezet. De gasten welkom geheten door middel van een living surface. Daarnaast werden virtual reality brillen en dé interactieve multitouch beleving, de TableConnect, geleverd. Het evenement werd afgesloten met een feestelijke avond inclusief een culinair diner.