Nieuws

Heuvelman preferred supplier Samsung indoor LED

De nauwe samenwerking en vertrouwde relatie tussen Samsung en Heuvelman heeft ertoe geleid dat Samsung heeft besloten onder andere Heuvelman als preferred supplier te kiezen voor de nieuwe indoor LED oplossingen. In 2016 heeft onze organisatie tijdens een bezoek aan Samsung in Korea al de eerste prototypes hiervan mogen aanschouwen waarbij de basis werd gelegd voor deze mooie samenwerking. Als preferred supplier zal Heuvelman zorgdragen voor de volledige implementatie en nazorg van deze nieuwe state-of-the-art indoor LED op uw locatie. Samsung zit met de nieuwe productlijn in het high end segment van indoor LED. De ‘fine pixel’ IF Serie van Samsung levert LED content welke inspireert in een eenvoudig te beheren format. Het wereldwijde elektronica concern heeft de kennis, technologieën en features uit de tv-industrie gebruikt voor haar indoor LED solutions.

Voor wie zijn de IF Serie solutions interessant?
De IF Serie van Samsung is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld projectie en een videowall voor bijvoorbeeld uw boardroom of control room. De nieuwe indoor LED biedt vele voordelen. Ten eerste levert het een superieure beeldkwaliteit op. Ten tweede resulteert een kleinere pixelpitch in een betere leesbaarheid van teksten en gedetailleerdere beelden. Het derde voordeel is dat er geen naden zijn van de schermranden die door het beeld lopen. Tenslotte is de nieuwe Samsung indoor LED technologie energiezuiniger.

De key features van de IF Serie op een rij:

  • Accurate kleuruitdrukking voor lage helderheidsinstellingen;
  • Gedetailleerde en gepersonaliseerde kleurpresentatie;
  • Consistente en uniforme levering van content;
  • Strakke en zorgeloze installatie;
  • Gevarieerd en efficiënt;
  • Duurzaam en langdurige prestaties.

Meer informatie?
De video LED Signage New Fine Pixel Pitch (IF Series) brengt de key features en voordelen van de nieuwe indoor LED oplossingen van Samsung in beeld. Laat u inspireren! Voor meer informatie neemt u contact met ons op. U kunt dit doen door te bellen naar 088 0274 950 of het contactformulier in te vullen.